“Je bent altijd met iets moois… met jezelf”

Graag wil ik mij even voorstellen..  
mijn naam is Berga van der Donk en ik woon in Zaltbommel.

Al ruim 10 jaar weet ik dat ik een Hoog Sensitief Persoon ben. Dat betekent dat ik een verhoogde tot extreme gevoeligheid heb voor externe prikkels en indrukken. Veel erover lezen en onder andere Reiki heeft mij daarin een balans gegeven.

Reiki heeft voor mij de deur geopend naar de energetische wereld. Ik ben sinds 2016 Reikitherapeut en wilde daarmee mensen gaan helpen. Toch miste er nog iets voor mijn gevoel. Ik ben toen een aantal energetische massagecursussen gaan volgen, waarbij de reiki energie mee kan stromen.

Begin 2018 werd mijn aandacht getrokken door de opleiding tot Sensitherapeut. Nadat ik naar een open dag was geweest, wist ik het. Hiermee ga ik mijn eigen hooggevoeligheid inzetten om mensen te begeleiden en helpen bij fysieke en mentale problemen zodat ze weer in balans komen. Ik weet zelf hoe belangrijk dat is.

Inmiddels heb ik de nodige opleidingen afgerond tot SensiPlustherapeut en ben ik aan de slag in mijn eigen praktijk. Je kunt bij mij terecht voor Sensitherapie, een Reiki behandeling of een energetische massage.

Neem gerust contact op,

Warme groet, Berga van der Donk